Forløb & Kurser

Om Forløb

Hvert forløb tilpasses sammen med dig i forhold til dig, din virksomhed og medarbejdere. du kan også vælge at hoppe med på fælles forløb med samtaler og workshops sammen med andre virksomhedsledere fra små og mellemstore virksomheder

Her kan du se grundlæggende forløb

Gensidig præsentation

Du inviteres altid til et uforpligtende møde, hvor vi lærer hinanden og din virksomhed bedre at kende.

Udkast til forløb

Efter mødet udarbejder jeg et forslag til det fælles forløb. Vi mødes atter og aftaler detaljerne samt en pris for forløbet. Efter mødet udarbejder jeg et forslag til det fælles forløb.

Udforskning

For at hjælpe dig bedst muligt, skal jeg samle så meget viden om din virksomhed som muligt. Du hjælper med oplysninger, og du bliver selv klogere på de vilkår, din virksomhed handler under.

Involvering og udvikling

Du involverer dine medarbejdere, eller et udvalg heraf, til arbejdet med at udvikle ideer, handleplaner m.v. 

Kurser

Innovation i pizzahøjde

Få inspiration til udvikling i fællesskab på en enkelt dags workshop sammen med dine medarbejdere eller blot nærmeste ledergruppe. Du bliver inspireret og tilegner dig værktøjer, der kan bruges helt konkret i det videre udviklingsarbejde.

Strategiudvikling

Strategiudvikling er svært, og for at få det rigtige udbytte af arbejdet, skal du og dine nøglemedarbejdere involveres i hele processen. Det starter med at finde din mission og dit værdigrundlag, som vi bruger til at formulere jeres fælles mindset. Den kultur, der giver succes i din virksomhed.

Udfordring og inspiration
1 - 1 samtaler

Få overblik over dine personlige og faglige forudsætninger og visioner. Efter aftaler om samtalernes mål og indhold, udforsker vi sammen disse emner med henblik på at nå frem til dine handlemuligheder.

Hvad siger mine kunder?

Heidi Friis Hansen-Vestkær

Fru Vestkær

“Jeg har lært at arbejde på en lidt mere kreativ måde med min virksomhed, som jeg bestemt synes, er mere interessant end de mere almindelige forretningsplaner, jeg kender fra butiksverdenen. Jeg har fået en anden og sjovere tilgang til tingene!”

Anita Pedersen

Rav Mads Hus

“Jeg har set min butik lidt fra oven og fået tankerne tilbage på, hvorfor jeg gerne vil lave det jeg gør – og set på, om jeg nu også gør det!”

Lene Søholt Jacobsen

Grindsted Landbrugsskole

“Martha er idemager og besidder evnen til at smitte andre med disse gode ideer. Hun har ikke kun ideerne, men også evnen til at føre dem videre og til ende!”

Jeanette Bruun Christensen

JBC Ridning

“Martha er rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål. Hun er god til at få twistet din hjerne til at tænke i helt andre baner. Hun er god til at vejlede dig på sådan en måde, at du egentligt vejleder dig selv og finder ud af, hvor du skal hen, og hvad der er bedst ud fra dine styrker og svagheder!”